Wikipedia

Zoekresultaten

woensdag 8 juni 2011

Dag 3: wildpark, zintuigenspel en potten bakken.

Na een heerlijk ontbijt met pistoletjes en croissants vertrokken we met de bus richting St-Hubert. We bezochten met z'n allen een wildpark met herten, damherten, everzwijnen en wilde schapen. Onze monitor Seb kon honderduit vertellen terwijl wij de dieren maïs voederden. Na een wandeling die natuurlijk alweer omhoog en omlaag ging, reden we terug naar de school. Daar wachtten mevrouw directeur en 'moeke' ons op met een hele grote lading post. Bedankt iedereen voor alle kaartjes en brieven! 
Binnen wachtte ons een uitgebreide lunch met gevulde omelet, frietjes, tomaatjes en een glas chocomousse als dessert.
Deze namiddag splitsten de twee klassen zich op voor hun activiteit. Het zesde leerjaar speelde 'het zintuigenspel' in een naburig bos en kwamen ook met hun 'schat' terug naar de school.
Het vijfde leerjaar volgde een initiatie pottenbakken. De leerlingen mochten hun fantasie de vrije loop laten en een eigen creatie maken. We kunnen alvast zeggen dat we heel wat talent in huis hebben!
Na al deze inspanningen was een bananenmilkshake dus meer dan welkom! We konden er weer tegenaan voor een spelletje 'politie en dief'. Wat een rivaliteit tussen de 'goeien' en de 'slechten'...
Alweer eten... Couscous met worstjes en groenten en een frisse fruitsla als afsluiter. 
Na een actief spel met de monitoren was iedereen rijp voor een frisse douche en nog een rustige activiteit op de eigen kamer.
Jullie horen het... we hadden weer een zware dag dus nu...oogjes toe en snaveltjes dicht!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten